K-monitor

We use cookies.

Learn more

Lorem ipsum dolor sit amet, vim nemore eripuit ut, vix in animal scaevola. Ei scripta fastidii eam, ea nobis tibique vel. Et interesset complectitur cum, iusto vulputate vis ut. Has at populo graeci fabellas. Quo ut natum decore verear, ut prima tritani qui.

Pártolói tagság Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Támogasd munkánkat, ha szeretnéd, hogy

  • tovább fejlesszük nyilvános adatbázisainkat,
  • praktikus átláthatósági példákat-praktikákat mutassunk a nagyvilágból,
  • kéretlen tanácsokat osztogassunk a törvény- és döntéshozóknak

és még függetlenek is maradjunk!
 
A K-Monitor olyan politikai, gazdasági és társadalmi környezetet megteremtéséért küzd, ahol az állampolgárok elutasítják, a hatóságok pedig hatékonyan feltárják, szankcionálják és visszaszorítják a korrupciót. Valljuk, hogy az információs technológia fejlődése elősegíti a nyíltabb kormányzás és demokratikusabb társadalom létrejöttét, ezért olyan adatbázisokat és online eszközöket fejlesztünk, amelyekkel figyelemmel követhetőek a közpénzköltések és számon kérhetőek a politikai és gazdasági döntések.Hogyan?

Havi rendszeres összeggel a patreon.com/kmonitor oldalon, PayPalon vagy saját netbankodon keresztül tudsz minket támogatni. Nézd meg az oldal jobb fölső sarkában található feliratkozási lehetőségeket!
Netbankos átutalás esetén ha szeretnéd megkapni pártolóinknak nyújtott anyagainkat, a megyjegyzés rovatban tüntesd fel e-mail címed. 

Támogatásoddal hozzájárulsz, hogy

  • fenntartsuk, fejlesszük és továbbfejlesszük az ország legnagyobb korrupciós sajtóadatbázisát. Célunk, hogy ehhez hasonló, ingyenesen elérhető, a közpénzköltések ellenőrzését lehetővé tevő eszközöket fejlesszünk.
  • olyan szemléletformáló és ismertetterjesztő szakmai anyagokat állítsunk elő, amivel széles körben tudatosíthatjuk, a közpénzköltés hatékonysága és annak átláthatósága közös érdekünk. Rendszeresen blogolunk, jó és rossz külföldi gyakorlatokat mutatunk be, infovizualizációkat és elemzéseket készítünk.
  • a jövőben is kiálljunk az átlátható gazdálkodás, közadatok mellett, törvényhozóknak és önkormányzatoknak adjunk ajánlásokat.

Gazdálkodásunk átlátható, az adományokkal és támogatásokkal elszámolunk.

Gazdálkodásunkról részletesebben a Rólunk aloldalon olvashatsz. Adományokat listáját ebben a táblázatban találod.

Nagyon köszönjük!

Ha évi legalább 12.000 forinttal támogatod szervezetünket, pártolói tagsággal háláljuk meg.
  • Hírlevelünkben havi rendszereséggel beszámolunk tevékenységünkről. Pártolóink megjelenés előtt megismerhetik elemzéseinket, anyagainkat;
  • Személyes meghívót küldünk konferenciáinkra, eseményeinkre;
  • Megkapod az év legizgalmasabb blogposztjaiból szerkesztett e-könyvünket;
  • Részt vehetsz a pártolóknak tartott korrupciós sétán.

 1%

Ahhoz, hogy munkánkat továbbra is függetlenül végezhessük, kérjük, hogy támogasd adód 1%-ával szervezetünket!

Adód 1 %-áról a 1553 számú bevallás részét képező önálló EGYSZA lapon vagy az erre a célra kialakított 15 EGYSZA jelű önálló nyomtatványon rendelkezhetsz.
 
Adószámunk: 18193288-1-42
 

Köszönjük a tavaly felajánlott 464 116 Ft-ot.

Ezt az összeget a Red Flags karbantartására fordítjuk. A TI Magyarországgal közös projekt során egy olyan kockázatjelző rendszert fejlesztettünk, ami segít azonosítani a gyanús közbeszerzéseket. A rendszert 2016-ban is folyamatosan fejlesztjük, sőt más országokban is segítjük elterjedését.

Éves jelentéseink letöltése

Támogass! Már havi három kávé ára is óriási segítség


 
Magyarországról:
10700732-48899901-51100005

Külföldről:
HU53-1070- 0732-4889- 9901-5110- 0005